PHOENIX POSLOVNI PROGRAM – KOMPLETNO REŠENJE ZA VAŠ POSAO

Phoenix print screen 1

Phoenix screen

Specijalizovani smo za projektovanje i izradu informacionih sistema za mala, srednja i velika preduzeća, različite strukture vlasništva i različitih delatnosti (proizvodjnja,trgovna, upravljanje, usluge) Iskustvo naših zaposlenih u radu sa preko 500 kompanija u Sloveniji, Italiji,Austriji I Srbiji.

PHOENIX SOLUTION pruža usluge u oblasti ERPa, CRMa, DMSa, WMSa, Data warehousa i u različitim oblicima projektovanja i izrada specifičnih softverskih rešenja.
Veliki broj stranih kompanija, koje koriste naše aplikacije, izveštaje za matične kuće u inostranstvu rade iz našeg softvera ili automatski prenose podatke u korporacijska rešenja.

Mi smo uveli sve medjunarodne standarde u pronalaženju najboljeg rešenja za Vaš biznis.
Poseban akcenat stavljamo na kontinuiranu podršku našim poslovnim partnerima. Dežurna linija je dostupna svim radnim danima, vikendom i praznicima. Omogućavamo stručnu podršku krajnjim korisnicima u svakom trenutku, naročito kada su u pitanju hitne intervencije od kojih zavisi rad korisnika naših proizvoda. Krajnji efekat ovakvog vida podrške jeste konstantna sigurnost korisnika i osećaj da je u svakom trenutku zaštićen i da se problemi mogu otkloniti u najkraćem roku.
NAŠI POSLOVNI PAKETI su priloagodjeni Vašim delatnostima:

PROGRAM ZA UPRAVNIKE –najbolji program za upravnike zgrada koji se koristi više od 10 godina u Sloveniji
PROGRAM ZA PROIZVODNJU – program posebno prilagodjen Vašoj proizvodnoj delatnosti-štamparije, proizvodnja nameštaja,metalni kompleks, poljoprivredna proivodnja i sl.
PROGRAM ZA USLOGE- program posebno prilagodjen Vašoj uslužnoj delatnosti – restorani/hoteli, auto slaoni i servisi, knjigovodstvene agencije,stomatolozi, saloni za negu, turističke agencije i sl.

PHOENIX SOLUTION D.O.O.
Milan Milosavljević
065 22 44 901
Email: milan@upravljanje.rs
www.poslovniprogram.com